Fürdődézsa

fürdődézsa
A fa fürdődézsa egészséges és szép kiegészítője minden kertnek. Ebben az egyre inkább hektikussá váló, rohanó világban egy fűthető dézsafürdő békés és megnyugtató menedéket jelenthet Önnek az év bármely szakában. Közismert tény a forró, sófürdő szervezetünkre gyakorol jótékony hatása, de kánikulai napokon hasonlóan kellemes a kertben egy hűsítő csobbanás. Reméljük elnyeri tetszését az Erdélyből származó kültéri dézsafürdő, melynek alapanyagául fenyő fa szolgált. Legyen Önnek is saját sós wellness dézsája, mely lehetőséget kínál az egész családnak egy kiadós relaxációs regenerálódásra. A hidroterápia következő kedvező élettani hatásait élvezheti ezáltal. Csökkenti az izomfeszülést, az izületi gyulladást,  vérnyomást ezáltal javítja vérkeringést, enyhíti a   stresszt. Fokozott oxigén felszívódását, endorfinok felszabadulását, így javítja a közérzetet.

Tartozékok:

Rozsdamentes beltéri acélkályha és kályhacső

beltéri kályha

fürdődézsa fenyő belső pad

fenyő belső pad

fürdődézsa fenyő lépcső

fenyő lépcső

fürdődézsa kültéri vízteres kályha (eredeti finn)

kültéri vízteres kályha

fürdődézsa tölgy belsőpad

tölgy belső pad

fürdődézsa tölgy lépcső

tölgy lépcső

Tudnivalók:

Csukja be egy pillanatra szemét és képzelje el, amint testét megtisztítja az illatos, meleg, sós víz. E kültéri, fűthető, rusztikus minimedence segítségével álmai valóra válhatnak! Kényeztesse testét lelkét egy fárasztó nap után vagy indítsa a reggelt egy melegvizes fürdővel! Pihenjen a saját kertjében egy hideg téli estén egyedül vagy barátokkal és a családdal - ez lesz maga a tökéletes kikapcsolódás. Egy hosszú fürdő lefekvés elõtt ösztönözni fogja a pihentető éjszakai alvást. Dézsánk alapanyaga választható,  lucfenyő, tölgy vagy akác. Kívül  fakezelő szerrel kezelt, ahogy a kiegészítők (létra, fedő) is - 2 méretben készül. A nagyobbik 6 személyes, 120 cm magas, 4 cm a falvastagságága, 200 cm az átmérője. A kisebbik, 4 személy befogadására képes, méret: 4 személyes: 120 x 4 x 180 cm, tágas. nagy padokkal, akár 6 fő részére is. Az árba minden kiegészítő beletartozik: dézsa fedél, (amikor üzemen kívül van célszerű lecsukni a víz tisztán tartása érdekében) létra karfával, rozsdamentes kályha, fedél, fa fogantyúval, inox kályha cső, szén kiszedő lapát. Az Euró - Forint árfolyam erős ingadozása miatt napi árakkal dolgozunk, az oldalunkon szereplő vételárak csupán irányadóak! A konkrétumokról a 06-20-9864-884 telefonszámon szívesen adunk felvilágosítást!
Lucfenyő alapanyagú ára: 640. 000 Ft+Áfa
Bemutató darab: 590. 000 Ft+ Áfa.

Fűtés:
A fűtés elindítását csak a dézsa vízzel való feltöltése után kezdje meg! A rozsdaamentes acélkályha fedele levétele után  helyezzünk bele fát vagy fa brikettet majd úgy gyújtsunk be fentről. Használat után a hamu eltávolítására szolgál az erre a célra készített kis lapát, ami tartozéka a kályhának. A kívánt vízhőmérséklet elérése - a fűtés intenzitásától függően -, kb 3 - 4 órát vesz igénybe. Amennyiben kültéri vízteres kályhát választ, úgy 2 fővel többen férnek el a dézsafürdőben.
Beüzemelés előtt fontos, hogy vízszintes terepre helyezzük a dézsát, talpai a talapzatra felfeküdjenek. Ezért aljzatként természetes kő burkolatot javaslunk. Arra ügyeljünk, hogy még a telepítés előtt építsük ki eltávózó, elhasználódott víz elvezetésére szolgáló lefolyó  hálózatot.
Tisztítása: karcmentes tisztítószerrel történjen, amit alaposan öblítsük le. Megfelelő sótartalom esetén (kb:100 kg) a dézsa vize télen se fagy be és nem is algásodik. Egy feltöltéssel a víz só tartalmától, koncentrátumától függen, kb 4-6 hónapig működik.

Kapcsolat:

andezit2003kft@gmail.com
Tel.:+36-20-986-4884

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
7.00-16.00 óráig
szombat: 7.00 -12.00

Cím:

Andezit 2003 Kft.
2335 Taksony Szent Imre út 065/11. hrsz