Hordó szauna

Hordó szauna
A kültéri hordó szauna világszerte használatos, elegáns, hengeres alakja tökéletes kiegészítője kertünknek vagy a teraszunknak.
A szaunázás jótékony egészségügyi hatásai évezredek óta ismertek. Bebizonyosodott, hogy az izzadás hatékonyan távolítja el szervezetünkből a méreganyagokat és az emberi test általa megőrzi az egészségét. Az előnyök közé tartozik továbbá  antivirális, a fogyást elősegítő, a fájdalomcsillapító hatása. Javítja a vérkeringést, biztosítja bőrünk optimális védelmét. Ha szeretnénk pihenés közben kalóriát égetni, a száraz szauna lehet a legjobb választás. A benne töltött 15-20 perc alatt 300 kalóriától szabadulunk meg oly módon, hogy közben frissülhetünk és oldjuk feszültségeinket. Tovább fokozhatjuk az élményt, ha a szaunázás után testünket fürdődézsába hűtjük le. Így válhat a prevenciós pihenés e tökéletes eszköze egy kellemes, pihentető hellyé az egész család számára.
Hordó szauna
6 személyes már
840.000 Ft
+ Áfa áron!
 
Tartozékok

Szaunánk két paddal, padlóráccsal, rozsdamentes kályhával, zárható ajtóval, külső-belső világítással rendelkezik. További tartozék 2 db fa fejtartó rács. A hordó forma jobb hőáramlást tesz lehetővé, mint a téglalap, ősszehasonlítva a kettőt, a  hordó alakú fűtött területe 25% -kal kevesebb, ezért az sokkal gyorsabban melegszik fel és kevesebb villamos energiát fogyaszt. A levegő cirkulációja biztosítja a hatékony hőáramlást és a kellemes spa élményt.

Ára:

890. 000 + Áfa elektromos kályhával
Bemutató darab: 840. 000 + Áfa.

Technikai paraméterek:

Szaunáink alapanyaga fenyő. Ez a fafajt nagyon tartós, jó bírja az időjárás viszontagságait és kellemes illattal tölti meg a rendelkezésére álló teret. Fa részeit gomba ölő és időjárásálló szerrel itattuk át, hogy vízálló legyen, illetve ezzel védjük a belső falakat a nedvességtől és egyéb szennyeződésektől. A hordó paraméterei: 2 méter magas x 2 m széles  x 2 méter hosszú, 4 cm falvastagságú. Kertben vagy teraszron egyaránt elhelyezhető. A belsejében a padok  2 x 2 méteresek., amin 4-6 felnőtt kényelmesen elfér. Az elektromos kályha: 4,5 kW teljesítményű ( 220 V és 380 V-ról is működtethető ), ami bőven kifűti a helyiséget. Szaunáinkat teljesen összeszerelt állapotban szállítjuk. Beüzemelés előtt fontos, hogy vízszintes terepre helyezzük. Aljzatként természetes kő burkolatot javaslunk. Kövesse a legújabb trendet és válasszon egy mobil szaunát, mely könnyen kezelhető és könnyedén elhelyezhető szinte bármilyen szabadtéri helyszínen.

 

 

Andezit 2003 Kft.
2335 Taksony, Szent Imre út 042/1 hrsz
Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu