Hordó szauna

A kültéri hordó szauna világszerte használatos, elegáns, hengeres alakja tökéletes kiegészítője kertünknek vagy a teraszunknak.
A szaunázás jótékony egészségügyi hatásai évezredek óta ismertek. Bebizonyosodott, hogy az izzadás hatékonyan távolítja el szervezetünkből a méreganyagokat és az emberi test általa megőrzi az egészségét. Az előnyök közé tartozik továbbá  antivirális, a fogyást elősegítő, a fájdalomcsillapító hatása. Javítja a vérkeringést, biztosítja bőrünk optimális védelmét. Ha szeretnénk pihenés közben kalóriát égetni, a száraz szauna lehet a legjobb választás. A benne töltött 15-20 perc alatt 300 kalóriától szabadulunk meg oly módon, hogy közben frissülhetünk és oldjuk feszültségeinket. Tovább fokozhatjuk az élményt, ha a szaunázás után testünket fürdődézsába hűtjük le. Így válhat a prevenciós pihenés e tökéletes eszköze egy kellemes, pihentető hellyé az egész család számára.

Tartozékok:

hordó szauna Harvia 4,5 kW 220V/380V is üzemeltethető kályha

Harvia 4,5 kW 220V/380V is üzemeltethető kályha

hordó szauna belső pad

 belső pad

hordó szauna kiépített elektromos rendszer

kiépített elektromos rendszer

hordó szauna bejárat

bejárat

hordó szauna előtető

előtető

hordó szauna külső világítás

külső világítás

Tudnivalók:

Alapanyaga fenyő. Ez a fafajt nagyon tartós, jó bírja az időjárás viszontagságait és kellemes illattal tölti meg a rendelkezésére álló teret.
Két paddal, padlóráccsal, rozsdamentes kályhával, zárható ajtóval, külső-belső világítással rendelkezik. További tartozék 2 db fa fejtartó rács. A hordó forma jobb hőáramlást tesz lehetővé, mint a téglalap, ősszehasonlítva a kettőt, a  hordó alakú fűtött területe 25% -kal kevesebb, ezért az sokkal gyorsabban melegszik fel és kevesebb villamos energiát fogyaszt. A levegő cirkulációja biztosítja a hatékony hőáramlást és a kellemes spa élményt. Az Euró - Forint árfolyam erős ingadozása miatt napi árakkal dolgozunk, az oldalunkon szereplő vételárak csupán irányadóak! A konkrétumokról a 06-20-9864-884 telefonszámon szívesen adunk felvilágosítást!
Ára: 1.090. 000 + Áfa elektromos kályhával
 

Technikai paraméterek:
Fa részeit gomba ölő és időjárásálló szerrel itattuk át, hogy vízálló legyen, illetve ezzel védjük a belső falakat a nedvességtől és egyéb szennyeződésektől. A hordó paraméterei: 2 méter magas x 2 m széles  x 2 méter hosszú, 4 cm falvastagságú. Kertben vagy teraszron egyaránt elhelyezhető. A belsejében a padok  2 x 2 méteresek., amin 4-6 felnőtt kényelmesen elfér. Az elektromos kályha: 4,5 kW teljesítményű
(220 V és 380 V-ról is működtethető), ami bőven kifűti a helyiséget. Teljesen összeszerelt állapotban szállítjuk. Beüzemelés előtt fontos, hogy vízszintes terepre helyezzük. Aljzatként természetes kő burkolatot javaslunk. Kövesse a legújabb trendet és válasszon egy mobil szaunát, mely könnyen kezelhető és könnyedén elhelyezhető szinte bármilyen szabadtéri helyszínen.

Kapcsolat:

andezit2003kft@gmail.com
Tel.:+36-20-986-4884

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
7.00-16.00 óráig
szombat: 7.00 -12.00

Cím:

Andezit 2003 Kft.
2335 Taksony Szent Imre út 065/11. hrsz