Kandalló burkolat

kandalló burkolat
A különféle természetes kőből készült kandalló burkolat az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen minden egyes ilyen kőburkolat egyedülálló, sehol máshol a világon nem létezik. Ha pontosan szeretnénk definiálni, akkor azt mondhatjuk, hugy a kandalló azon részét nevezzük  burkolatnak, amiben a betét elhelyezésre kerül. Lehet, hogy időigényes munka, de megéri ezeket az értékes anyagokat pontosan és szakszerűen kezelni. A természetes kő adja meg a belső térben a kandalló egyedi megjelenését. Ezek a természetes anyagokat elsősorban jó termikus (hővezető) tulajdonságaik miatt alkalmazzák előszeretettel. Esztétikai szempontok alapján döntenek egyesek úgy, hogy a kandalló uralja a szobát, illetve mások aképpen, hogy a kandalló színével, stílusával harmonizál bútorokkal, vagy ismét mások minimalista stílust választanak.
Kandalló
burkolat
már
...Ft áron!
Gránit, gneisz, és travertin, andezit kövek éppúgy alkalmasak mint ahogy a kvarcit, a mészkő is használható burkolatként. A legtöbb ügyfelünk keskeny kőlapokat alkalmaz a kandalló körül. További előnye a nem előre gyártott elemekből készült burkolatnak, hogy azonos típusú kandalló is egész egyedi megjelenéssel ruházható fel. A különféle megoldásoknak csak fantáziánk szab határokat. Kandalló burkoló anyagok széles választékban, egyedi árakon! (Oldalunkra csak néhány termékünket tüntettük föl!)
 

Saját készítésű kandallókályha burkolat

A külső burkolathoz cégünk a Malaga márkájú mészkő lapjait ajánlja!

Méretek, árak

Amennyiben a termékek képe alatt nem lát árat, az a gyakran változó EURO-FT árfolyam miatt van. Ilyen esetben telefonon - 06-20-9864-884 - szívesen adunk felvilágosítást! Megrendeléshez kérjük írja fel a termék képe felett látható kódot! Például: G/1. Az árak az Euro árfolyamának változásával módosulhatnak ezért az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az akció a készlet erejéig érvényes!
KAB/1.
terra tavasz vágott, roppantott burkolólap
terra tavasz
vágott, roppantott
5 cm x 2-3 cm x 30 cm
(kiszerelés: m2)
ára: bruttó
11.049 Ft/m2
KAB/2.
sárga vágott, roppantott burkolólap
sárga vágott, roppantott
burkolólap
5 cm x 2-3 cm x 30 cm
(kiszerelés: m2)
ára: bruttó
11.049 Ft/m2
KAB/3.
fekete vágott, roppantott burkolólap
fekete vágott, roppantott
burkolólap
5 cm x 2-3 cm x 30 cm
(kiszerelés: m2)
ára: bruttó
11.049 Ft/m2
KAB/4.
sárgás-barna vágott roppantott burkolólapok
sárgás-barna vágott
roppantott burkolólapok
5 cm x 2-3 cm x 30 cm
(kiszerelés: m2)
ára: bruttó
11.049 Ft/m2
 

Andezit 2003 Kft.
2335 Taksony, Szent Imre út 042/1 hrsz
Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu