Kő impregnáló

Stone Protektor természetes kő impregnáló
A SMILING HOUSE STONE PROTECTOR kő impregnáló főként természetes, bányászott, továbbá műkövek nedvességgel szembeni ellenállását fokozza oly módon, hogy a megőrzi azok természetes vízháztartását. A kövek pórusai a vízlepergető impregnálást követően is szabadon maradnak, ugyanakkor az UV sugárzással valamint az időjárás viszontagságaival szemben is ellenállóvá válnak. 3-5 évenként a kezelés megismétlésével tartósan megvédhetők természetes kőből készült burkolataink úgy, hogy eredeti színeiket, textúrájukat is megőrzik. Használat előtt a kezelni kívánt felületet alaposan tisztítsuk meg, majd várjunk, míg a burkolat megszárad! A termék átmelegedett (tűző napsugárzásnak kitett) felületen nem használható. Ilyen esetben a kezelést időzítsük a reggeli vagy esti, alacsonyabb hőmérsékletű órákra. Újonan lerakott burkolatok esetén a várakozási idő a burkolás befejezésétől számított 1 hét. A STONE PROTECTOR kémhatósa lúgos, vizes bázisú, 1000 ml-es kiszerelésben vásárolható.
Ára: 1.395 Ft (1.100 Ft+ Áfa) 1000 ml
Stone Wax viaszos kőimpregnáló
A SMILING HOUSE STONE WAX viaszos kő impregnáló szert elsősorban beton, tégla, vakolat, természetes kő felületekre asználhatjuk. Általa a burkolatok felülete viaszfényűvé és időjárásállóvá változik. Ez a hatás azért kiemelten fontos, mert így a kövek, és egyéb felsorolt felületek élettartama jelentősen növekszik. A kezelés megkezdése előtt a felületet alaposan le kell tisztítani, majd meg kell várni, amíg az megszárad. A termék kettős hatású, vizes bázisú emulziót tartalmaz. Ez annyit jelent, hogy a kezelt burkolaton egy vízlepergető, valamint egy lemosható viaszréteg is keletkezik.
Természetesen a viaszrétegen az idő múlásával porréteg keletkezhet, amit egy magas nyomású tisztítógéppel, és forró vízzel vagy gőzzel könnyen eltávolíthatunk. Sajnos ebben az esetben a viaszréteget a szennyeződéssel együtt eltávolítjuk, de a kezelés megismétlésével újra a burkolat régi fényében gyönyörködhetünk.

Ára: 3.290 Ft (2.590 Ft+ Áfa) 1000 ml
Stone Universal univerzális kőimpregnáló
A SMILING HOUSE UNIVERSAL általános hatású impregnáló szer, mely kifejezetten építőanyagok, tégla, klinker, beton, természetes kő (gránit, márvány, greslap) valamint műkő stb. vízlepergető hatású átitatására szolgál. A kezelés megkezdése előtt a felületet alaposan le kell tisztítani, s az impregnáló akár már ezen a nedves felületre is azonnal alkalmazható, nem kell megvárni a kezelendő anyag száradását. A univerzális impregnálót legalább 2 rétegben vigyük fel a kezelendő felületre, s addig ismételjük, míg a kívánt vízlepergető hatást el nem érjük. Az ismételt rétegfelvitel között minimum 1 órányi szünete kell tartani. A kezelés során feleslegessé váló szert lakkbenzinnel átitatott törlőkendővel távolíthatjuk el, majd ez után száraz ronggyal ismét töröljük át a felületet.
Ára: 3.290 Ft (2.590 Ft+ Áfa) 1000 ml

Andezit 2003 Kft.
2335 Taksony, Szent Imre út 042/1 hrsz
Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu