Szeletelt tégla

szeletelt tégla
Szeletelt tégla - 2 cm vastagra vágva, a régi bontott tégla jellemzőinek, a szabálytalan belső szerkezetnek, az érdekes színeknek, az eredeti design-nak a megőrzésével. Ez a burkolóanyag magán hordoz különféle lerakódásokat, valaminta régi gyártási technológia nyomait. Fedezzük fel együtt újra a bontott szeletelt tégla értékeit! Vásárolja meg és élvezze e természetes burkolat rusztikus varázsát. Kiváló választás mind kül- mind pedig beltéri alkalmazásokhoz. E tégla külső része ugyan úgy használható, mint a teljes méretű tégla, előnye, hogy olyan esetben is alkalmazható, amikor a teljes téglák használata méretük vagy súlyuk miatt már nem járható út. Burkoláshoz a legjobb választás a vékony szeletelt tégla. Általa a lakás unalmas falai is érdekessé, izgalmassá tehetők. A bontott tégla, két arcát mutatja, a külső rusztikus illetve a belső, szabályos felületét.
Szeletelt tégla
már
1.900 Ft+Áfa/m2
áron!
 A változatos és gazdag színű tégla szelet ideális burkolóanyag bármilyen stílusú építészeti irányzat számára. Az antik tégla alkalmazásával, akár a bontásra ítélt történelmi épületek is megmenthetők. Függetlenül attól, hogy a kandallóba, a nappali falába vagy a homlokzatba építi be, a szeletelt tégla kitűnő választás!
 

Ötletek felhasználásra

 

Árak változás alatt:

Amennyiben a termékek képe alatt nem lát árat, az a gyakran változó EURO-FT árfolyam miatt van. Ilyen esetben telefonon - 06-20-9864-884 - szívesen adunk felvilágosítást! Megrendeléshez kérjük írja fel a termék képe felett látható kódot! Például: G/1. Az árak az Euro árfolyamának változásával módosulhatnak ezért az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
SZT/1.
szeletelt tégla külső része
szeletelt tégla
külső része
2 cm x 6 cm x 25-26 cm
(kiszerelés: m2)
ára:
 Ft + Áfa/m2-tól
SZT/2.
szeletelt tégla belső része
szeletelt tégla
belső része
2 cm x 6 cm x 25-26 cm
(kiszerelés: m2)
ára:
Ft + Áfa/m2-tól
SZT/3.
bontott tégla szelet
bontott tégla
szelet
2 cm x 6 cm x 25-26 cm
(kiszerelés: m2)
ára:
 Ft + Áfa/m2-tól
SZT/4.
szeletelt tégla
szeletelt
tégla
2 cm x 6 cm x 25-26 cm
(kiszerelés: m2)
 
 
 

Andezit 2003 Kft.
2335 Taksony, Szent Imre út 042/1 hrsz
Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu