Díszkő

díszkő
Díszkő kínálatunkban a szegélykő, díszkavics és vulkáni kőzetek a legkülönfélébb színekben, anyagokban, méretekben és textúrákban állnak a vásárlók rendelkezésre. A megfelelő kövek kiválasztásánál érdemes figyelembe venni, hogy például kisebb kövek könnyen elmozdulnak nagyobb esőben. Továbbá minden szikla hajlamos megtartani hőt, melyet még vissza is sugároz, így a hozzá túl közel ültetett növények könnyen kiszáradnhatnak. A kerti utakhoz célszerű a zúzott kő használata, mert kevéssé muzdul el a cípőnk talpa alatt, mint a lekerekített folyami kövek, így gyalogosan biztonságosabban mozoghatunk rajta. Az azonos fajtájú kövek között is enyhe eltérések lehetnek például azért, mert az adott bánya egy másik pontjáról, eltérő mélységből termelték ki.

Típusok:

MIÉRT A DÍSZÍTŐKÖVEK?
Zúzott kő, éles és szabálytalan, ezért kitűnően használható kocsibeállókhoz is, de megfelelnek utak és járdák alapkőzetének. A különböző díszkő fajták használatát alapvetően a későbbi funkciójuk határozza meg. Nagy választékban található kereskedésünkben kavics, dekoratív kő és szikla, valamint zúzottkő illetve görgeteg kő, mellyel tökéletes kertet varázsolhat otthona köré. A borsó méretű kavicstól kezdve a görgeteg köveken át a vulkanikus sziklakerti kövekig hatalmas a kínálatunk, méretben, formában és színben egyaránt. Ha nem biztos benne, hogy pontosan mennyi kőre lesz szüksége, a mi egyszerű számításokkal segítünk meghatározni a megfelelő mennyiséget.
LÁBAZATI, FALBURKOLÓ
HÁLÓS DÍSZKAVICS
Sokoldalú és kopásálló termékünk ideális választás nem csak a kert körüli projektekhez!
Alakítsa át otthonának megjelenését a 30x30 cm-es, 4 féle színben vásárolható, hálóra felhordott díszkavicsaink segítségével. Kültérben és beltérben egyaránt alkalmazható, könnyen és gyorsan ragasztható felületével egyedi külsőt kölcsönöz és akár padlóburkolat gyanánt is elhelyezhető! Falburkolás esetén a hálók közötti réseket fugával töltsük ki! Az eredmény egy érdeke textúrájú, egyedi színekben pompázó felület, mely kevés karbantartástigényel!

Kapcsolat:

andezit2003kft@gmail.com
Tel.:+36-20-986-4884

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
7.00-16.00 óráig
szombat: 7.00 -12.00

Cím:

Andezit 2003 Kft.
2335 Taksony Szent Imre út 065/11. hrsz
gps: 47.311.53 19.079.62