Beltéri kőburkolat

beltéri kőburkolat
Beltéri kőburkolat tartós, kiváló minőségű, vizuálisan feltűnő, és örökké divat marad. A kő a természet alkotása. Soha nem találunk két teljesen egyforma burkolólapot. Akinek az az igénye, hogy a színek teljesen homogének legyenek a környezetében, ne kísérletezzen a kővel. Három nagy csoportba sorolható: vágott, szabálytalan lapokra és a kőpanelre. Valamennyi előző megnevezés a kő formájára utal. Nem kell burkolószakértőnek lenni ahhoz. hogy tudjuk, a természetes kőből készült burkolóanyagok jelentik a kültérben és a beltérben kivitelezés csúcsát. Nemcsak gyönyörködni jó bennük, hanem könnyen karbantarthatók,  ráadásul egyszerűen beszerezhetők.

Típusok:

vágott beltéri kőburkolat
Már 10.900 Ft/m2-től
 
szabálytalan beltéri kőburkolat
Már 3.900 Ft/m2-től
 
kő falburkolat
Már 3.900 Ft/m2-től
 
NAPPALIBA:

Elmúltak azok az idők, amikor a csupasz és unalmas fal vették körül otthonát. Akár egy hangulatos társalgót szeretne kandallójához illeszkedő, természates kőburkoló lapokkal, vagy egyszerűen radikális változást tervez  otthona falain, dekoratív burkolataink tökéletesek a kívánt hatás eléréséhez. További előnyei:
  • tartós és teljesen természetes megjelenésű
  • meleg és barátságos légkört biztosít
  • könnyen illeszthető bármilyen stílushoz
  • sokfélr textúrában, kivitelben és színben kapható
  • egyszerű telepíthető
FALRA:
A természetes kő a ház belső környezetében is jól választás.  A különféle színekben, textúrákban és mintákban kapható burkolólapok használata biztos módja annak, hogy eleganciát kölcsönözzön otthonának. Nem csak, hogy védőburkolatként működik a falakon, de elősegíti a ház szigetelését, hőmérsékletének fenntartását is. A falak burkolására többféle kő használható, egyes típusok sokoldalúbbak és könnyebben alkalmazhatók, mint mások. Jelentős szempont, amelyet figyelembe kell venni, a kő felülete, legyen durva vagy sima, mivel ez jelentős különbséget eredményez az általános megjelenésében.

Kapcsolat:

andezit2003kft@gmail.com
Tel.:+36-20-986-4884

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
7.00-16.00 óráig
szombat: 7.00 -12.00

Cím:

Andezit 2003 Kft.
2335 Taksony Szent Imre út 065/11. hrsz