Jura mészkő burkolat

Jura mészkő
Jura mészkő, hívogató, meleg színárnyalatival, a világ egyik legkeresettebb természetes köve. Színek és textúrák széles választéka, valamint sokoldalú, kevés karbantartást igénylő felülete teszi egyedülállóvá. A meleg színárnyalai a világos bézstől indulva a kékig terjedhetnek.
Tartóssága lehetővé teszi padlóburkolatoként történő felhasználását a legigényesebb területeken, például bevásárlóközpontokban és repülőtereken is. Ennek a speciális kőnek a keménysége és sűrűsége teszi lehetővé, hogy tükör fényességűre csiszolják.
A kiváló technikai tulajdonságai miatt külső és belső terekben, függőleges és vízszintes felületeken, különböző éghajlati körülmények között egyaránt alkalmazható.
Új, akciós termék
már bruttó
...... Ft/m2
áron!

 

Ötletek felhasználásra

 

Árak változás alatt:

 Amennyiben a termékek képe alatt nem lát árat, az a gyakran változó EURO-FT árfolyam miatt van. Ilyen esetben telefonon - 06-20-9864-884 - szívesen adunk felvilágosítást! Megrendeléshez kérjük írja fel a termék képe felett látható kódot! Például: G/1. Az árak az Euro árfolyamának változásával módosulhatnak ezért az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az akció a készlet erejéig érvényes!
JM/1.
sárga - barna
sárga - barna
30 cm x 1 cm x 60 cm
(kiszerelés: m2)
ára:
...... + Áfa/m2
 
 

Andezit 2003 Kft.
2335 Taksony, Szent Imre út 042/1 hrsz
Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu